Ännu en renoveringsupdate

Dags för lägenhetsupdate! Nu ni börjar det verkligen ljusna. Har en massa småfix kvar att göra men grovjobbet är liksom färdigt vilket känns megaskönt. Hade jag fått önska hade vi ju varit inflyttade för länge sen men vi har hela tiden velat göra klart "det" innan vi kan flytta in. Det dumma är att "det" har förändrats och därför sitter vi alltså fortfarande fast hemma hos mamma och pappa. "Det" just nu är att bli klara md el- och vatten och vi skall ringa till dem på måndag för att boka tid så det är inte långt borta nu.
 
Det kliar i fingrarna att få komma hem och piffa i kök och barnrum men även att få ta ett långt bad eller få sova i sitt eget sovrum. Visst hade renoveringen gått hundra gånger snabbare om vi anlitat hantverkare men det är både roligt för plånboken och för självkänslan att vi faktiskt lyckats göra detta själva tillsammans med min pappa. Även fast just jag kanske inte bidragit med en så stor bit har jag ändå varit med på ett hörn och det lilla jag har gjort har varit betydelsefullt. Häftig känsla.
 
 
Skall bli så skönt också att Vincent nu skall få ett eget rum. Jag vet att vi stör varandra ganska mycket på natten (Tom snarkar ganska så ordentligt) så förhoppningen är att vi alla tre skall få sova bättre. Ser ni så snyggt golvet blev dessutom?? behövs våttorkas för det är ganska så dammigt men jag är ordentligt nöjd med vår fina ekparkett. Åh jag vill flytta hem nununu!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: