Tomteverkstad

Som jag misstänkte blev dagen snabbt fylld med äventyr för den här lilla familjen. Vi har både hunnit med att slå in paket till barn i östeuropa och busat loss på Ekenleken i kållered. Hektisk men väldigt härlig dag. Först bar det som sagt av till Pingskyrkan i Mölndal för att slå in lite paket. Okej.. ganska många paket.
 
 
Jag och Tom växlade mellan att slå in paket och att leka med Vincent. Känns helt fantastiskt att alla dessa presenter skall skickas till barn som inte får ett endaste paket. Det ger lite perspektiv på vårt samhälles otroliga överkonsumtion av grejer såhär i juletid.
 
Blev inbjudna lite spontant till detta event av mina kusiner (vilket jag är så glad över så här i efterhand) och hade därför själva inte köpt in några grejer men vi kunde i alla fall hjälpa till med själva inslagningen och så bjöds det på fika. Fick dessutom träffa min kusin som bor nere i skåne och väntar smått runt nyår vilket ju givetvis var väldigt roligt. Nästa gång vi ses får vi förhoppningsvis träffa en ny liten syssling.  
 
 
Efter ett par timmar där åkte vi vidare till ekenleken och det var en riktig höjdare. Vi kom dit en och en halv timma innan stängning och var lite oroliga för att vi bara skulle hinna vara där så kort tid. När vi väl åkte hem kan jag säga att vi var glada att vi bara kunde stanna i en timme. Hela familjen var helt genomsvett. Vincent ville absolut inte leka i småbarnshörnan utan skulle upp och klättra i alla gångar och tunnlar samt åka rutschkana och hoppa studsmatta. Trots att jag och Tom turades om att krypa efter honom så var vi ändå helt slut. Han är snabb den lille ettåringen.
 
Till middag fick det bli en styck enorm pastasallad med kyckling till Vincent och efter ytterligare några åk i rutschkanan åkte vi hem. Får åka tillbaks snart igen med tanke på hur roligt Vincent tyckte det var. Skall inte glömma träningskläderna och vattenflaskan bara.
 
Nu sitter jag och kikar netflix med godsakerna på bilden nedan. Knäckglass och fruktsallad, en fantastisk kombination. Hoppas ni också haft en trevlig lördag så hörs vi imorgon!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: