Söndagsbus

Lovade ju er fler bilder från i söndags och bättre sent än aldrig tänkte jag. Hade som sagt en helt fantastisk dag med strålande sol. Är svårt att föreställa sig att det är jul om lite mer en än månad bara. Drygt två veckor till första advent vilket ju är helt galet.
 
Kom dit vid halv tolv och barnen fick leka av sig lite grann inomhus innan vi tog på oss ytterkläderna och gick ut på en liten prommis.
 
 Det är svårt att fånga de där racerfötterna till barn på bild vill jag lova!
 
 
När vi kom tillbaks var Vincent supertrött eftersom han ju egentligen brukar sova strax efter elva så han däckade snabbt i vagnen som vi lämnade ute med dörren på glänt (fördelen med att bo i hus) och vi andra gick upp på övervåningen för att busa och fixa lite lunch. Pizza blev det till både de stora och smås förtjusning och efter ytterligare lite bus när Vincent väl vaknat begav vi oss hem med en något slutkörd liten gosse.
 
 
Märks i alla fall att han gillar att umgås med andra barn och inte bara busa med sina föräldrar. Antagligen därför han trivs så bra på föris. Även vi föräldrar tycker det är superkul att ha andra föräldrar att umgås med. Önskar att vi hade fler av den varan. Om det är någon i min ålder som har jämngammalt barn och vill ses är det bara att hojta till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: