Kort hej

Tänkte bara kika in och säga ett snabbt hej. Har just tampats med en kille som absolut inte ville sova för andra dagen i rad i över en och en halv timme. Just nu är det bara jag som duger vid läggning (tydligen knappt det) och jag kan säga att det tär på tålamodet att ha ett barn som vägrar att somna. När man dessutom får en spark rätt i ansiktet för 8onde gången så att det känns som näsan kommer att gå av haglar de fula orden inuti huvudet på en.
 
Är helt färdig (och med en lätt näsvärk) och kan knappast sätta mig och plugga nu. Det är inte lönt när orden man läser bara flyter samma och får läsas om och om igen. Får hoppas på att läggningarna går lite snabbare i veckan så jag får lite mer tid över någon annan kväll.
 
Vi hade en helt fantastisk dag ute i onsala tillsammans med Elin och Isabella i alla fall. Får skriva mer om det imorgon men bjussar på lite bilder i alla fall. En underbar dag om man räknar bort den sömnvägrande ettåringen då ;) Tur att han är så go större delen av tiden.
 
 
Ps. Vill åter igen hälsa grattis till min fina sambo på hans andra fars dag. Du är en fantastisk pappa till vår son. Och grattis till min alldeles egna, fina pappa. Vad hade vi gjort utan dig? Jag har dig att tacka för mycket här i livet och du är en av mina största förebilder. Älskar er båda två!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: