Julmarknad i Lindome

Nämen vad tyst det var här inne. Har väl inte skrivit sen... i torsdags??!! Illa! Idag har lilla familjen haft fullt upp hela dagen. På förmiddagen var vi iväg aklla trå på den årliga julmarkanden i Johanneskyrkan i Lindome. Var galet mycket folk och vi hade inte så värst tur med våra lottköp. Vi kom i alla fall hem med lite bröd och en fågelmatare som skall få stå på balkongen, ja inte brödet då alltså utan fågelmataren.
 
Fick träffa många goingar som jag inte sett på ett tag. Bland annat den där galningen Maja som numera bor i el stockholmo
 
Inser nu när jag går igenom bilderna att de till 98% består av bilder på när vi fikar, haha. Så typiskt mig känns det som.
 
Efter julmarknaden åkte vi och åt lunch hemma hos mina föräldrar och sedan åkte vi vidare och inhandlade grejer till kvällens middag. Vi hade bjudit in Elin, Kristoffer och lilla Isabella på tacomys vilket ju passar perfekt för små nävar som kan sitta och pilla medan föräldrarna pratar av sig. Bjöd dessutom på chokladmousse till efterrätt och detta var det enda jag lyckades fånga på bild.
 
Är så trist att ta kort när det är så mörkt hela tiden. Bilderna blir bara mörka och suddiga så ofta drar jag mig för att dra fram kameran. Dumt sedan bara när man skall författa blogginlägg och letar efter oexisterande bilder!
 
 
Vincent somnade på två röda när vi la honom i slutet av kvällen men den lilla tösen ville inte sova alls. Skönt då att umgås med en annan småbarnsfamilj som har förståelse för att man vill avsluta kvällen innan nio och åka hem utan att någon hänger läpp. Vi hann ha det supermysigt ändå. Tack för en härlig kväll hörni!
 
Nu skall jag tyvärr inte gå och lägga mig riktigt än. Ögonen hänger verkligen men behöver sitta ett tag till och plugga inför måndagens seminarie. Morgondagen är även den smockfull med aktiviteter så man får ta den tid man får att jobba ikapp med plugget. Nästa helg kaaaanske jag lyckas övertala Tom att inte boka upp fullt så mycket grejer ^^. Vi får väl se!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: