Fikasöndag

Igår var vi ju i Stenungsund igen. Ni som hängt här ett tag vet ju att vi åker dit var och varannan helg då vi har både vänner och Toms familj där "uppe". Tar bara 40 min från oss så det är ju inte så farligt. Vi brukar ändå försöka slå flera flugor i en smäll när vi ändå åker, så också igår.
 
Först blev det ett besök hemma hos Isabella och lillalice där vi bjöds på fika. Vi ses på tk för sällan egentligen men det är alltid lika skoj när vi gör det. Alice är nästan precis ett år äldre så det är lite kul att se vad som komma skall för oss ;)
 
Busungarna lekte på förvånansvärt bra förutom en liten olycka där Vincent trillade och slog sig hemskt i pannan stackarn. Tur att julkorten redan är fixade!
 
 
Efter en stund tackade vi för oss och åkte hem till Michaela och Jakob för lite adventsmys. Ännu lite mer fika bjöds det på där givetvis och veckans tredje glögg vilket måste vara någon form av rekord för mig. Inte för att jag klagar.
 
Vid femsnåret var hela lilla familjen rätt skapligt hungriga trots all fika så då fick det bli hemgång med ett depåstopp på MAX. Ska det vara snabbmatshamburgare skall det vara på MAX. Jämfört med Mc Donalds är deras burgare rena rama nobelmiddagen.
 
 
Stackars lillkillen med sitt allra första skrapsår. Gissar att det blir många sådana framöver. Han är ju en riktig liten buse som gärna ställer sig upp i soffan fast han vet att han inte får. Vet inte hur många gånger jag satt hjärtat i halsgropen tack vare hans uppfinningsrikedom och äventyrslust. Kanska borde ha vadderat hans rum när vi ändå höll på?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: