Det ljusnar

Onsdagkväll i soffan som så många andra dagar. Älskar verkligen att få krypa upp under en av våra gosiga filtar med laptopen i knät och något gott att äta/dricka. Kvällens gottis består av lite frukt, nötter och digistivekex med Cantadous färskost med vitlök och örter. Sååå smarrigt!
 
 
Har spenderat dagen hemma hos Vincents mormor. Vincent har fått härja loss med henne och min lillebror medan jag fått ovärdelig pluggtid. Han är på bättringsvägen nu i alla fall så det känns skönt. Det blir dock inget föris för honom imorgon heller. Känns bäst att inte kasta in honom i bacillnästet för tidigt eftersom immunförsvaret ju är lite försvagat direkt efter en infektion.
 
Min hjärna är nu fullsmockad med information om allt ifrån alzheimer till djup ventrombos och jag tycker allt jag förtjänar att få koppla av nu framför ett avsnitt Bones innan läggdags. Imorgon skall Vincent barnvaktas av sin farmor medan jag går på obduktionsdemo i skolan. Skall bli.. ehm.. spännande. Nu är det ju liksom på riktigt, på riktigt. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: