6 saker jag stör mig på

 - Folk som inte blinkar i rondeller. Detta kan jag verkligen bli fullständigt tokig av. Hur svårt är det liksom egentligen? Det är särskilt jobbigt när det är mycket bilar och man får stå länge och vänta på en lucka och en bil svänger av, utan att ha blinkat, vilket gör att du missar luckan och får stå och vänta 7115 minuter till.
 
- När vädergudarna inte kan bestämma sig. Ska man ha vinterjacka och dubbla fleecetröjor eller räcker det med skinnjackan? Vädret kan verkligen variera. Hade ju vart bättre för alla om årstiderna var liiiiite mer förutsägbara. Mvh, tjejen med ballerina i ösregn
 
-  Att spilla på alldeles nytvättade byxor. Särskilt när de är ont om par som sitter bra i garderoben. Ger dock inte upp hoppet direkt.. våtservetter kan, om man har lite tur, rädda en mindre fläck.
 
- Strulande WiFi.. do I need to say more?
 
- När jag för hundraelfte gången har förlagt mina nycklar, min mobil eller något annat viktigt. Är verkligen expert på det och både jag och Tom tycker det är EXTREMT irriterande, haha.
 
- Att vi inte kan köra diskmaskinen och tvättmaskinen samtidigt eftersom de går på samma säkring. VILKET LJUSHUVUD kom på det egentligen?
 
Arrgghh.. Nu får jag titta på lite youtubeklipp med kattungar så jag lugnar ner mig. Har ni något som ni verkligen stör er på?
 
Bjuder på en gammal selfie i motvind


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: