5 härliga saker med VAB

Det blev VAB för mig och lillen idag. Känns som att det enda jag skriver om här är att han är sjuk men så ser liksom vårt liv ut just nu. Inte så mycket annat spännande som händer! Det är dock inte bara stressigt och tråkigt att vara hemma med sjukt barn och missa värdefull skoltid, snarare tvärt om. Hade det som sagt inte varit för att jag hamnar efter i plugget och Vincent faktiskt inte mår så bra så finns det en hel del mysigt med att vara hemma och VABba.
 
1. Oftast får man tid att sova lite själv (eller i alla fall ta det lite lugnt) när barnet vilar middag för att kompensera för de tusen uppvak man haft under natten.
 
2. Man slipper fixa håret och dra på sig fina (läs rena) kläder utan kan luffsa runt i mjukisar hela dagen
 
3. Har tillgång till både kylskåp och skafferi när det vankas mat eller mellanmål jämfört med lilla matlådan man vanligtvis knökat ner sina rester i
 
4. Vid tråkigt väder kan man utan dåligt samvete leka inomhus.
 
..och sist men allra härligast
 
5. Man får spendera hela dagen med sin lilla älskling, Trots ynklighet och gnäll är varje minut guld värd. Man märker att man missar saker när Vincent är på föris och dessutom saknar man ju honom massor. Härligt då att få lite alone time med min älskade mini.
 
Läsa böcker om och om igen på köksgolvet är lite vår grej och det är ju bara så mysigt. Är så nöjd med vår fina matta som ni hittar HÄR
 
 Bättre än en matlåda med rester. Alldeles nygräddad tortillapizza med sallad, mums!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: