Mamma och Läkarstudent - Hur går det ihop?

Videon har legat uppe sen igår men nu så läggar jag även upp den här för er också. Har sovit över hos mamma och pappa och inte kunnat norpa åt mig en dator förrän nu.
 
 
Har ni något önskemål på vad ni skulle vilja se härnäst så lämna gärna en kommentar och har ni några frågot om mina studier så får ni givetvis ställa dem. 

Postat av: Jenny

Åh så roligt klipp! Jag började ju följa dig som lärkarstudent så jag kan ärligt säga att jag saknat det lite grann ;) Vincent är adorable och rolig att läsa om men det ska bli spännande till hösten och få läsa mer om dina studier igen. Jag är ju själv sjuksköterskestudent och tycker allt med vård och medicin är kul att läsa om!
Tack för klippet :D

Svar: Vad glad jag blir att det uppskattades! Ja man blir ju rätt nördig som vårdstuderande hehe ;) Svårt för andra att förstå varför man tycker det är så kul med sjuka människor
Alvert

2015-03-08 @ 10:23:30
Postat av: Jenny

Hej igen!! 👋
En ytterligare fråga ang dina studier! Vilken specialitet är du mest intresserad av? Har du någon du gillar redan eller vilka skulle du kunna tänka dig?
Kram !!

Svar: Åh, jag sparar nog denna och skriver i ett eget inlägg. Så håll utkik! Jättekul med frågor tycker jag. Jag svarar gärna på funderingar om allt möjligt. Kram! :D
Alvert

2015-03-15 @ 20:58:01
Postat av: Jenny

Okejdå! Då väntar jag med spänning :D

2015-03-16 @ 21:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: