Träningsfuskarn

Okej, jag erkänner, jag har fuskat. Med träningen alltså (malins bloggs träningsskola). Igår var det nämligen dags för styrkepass nummer fyra och jag bara orkade inte. Ja jag gissar att jag inte är ensam om att känna så då och då när det kommer till träning. Är jag det så borde jag väl kanske gå och gömma mig någonstans och skämmas.
 
I alla fall så bestämde jag mig för att ta gårdagens pass idag istället och herreguuud vad trött jag är nu. Bara vet att det väntar fruktansvärd träningsvärk imorgon. Härligt ändå när det känns för då vet man att det gjort nån nytta. Grymt bra dessutom att man bara med saker man har hemma kan genomföra ett svettigt och kämpigt styrkepass. Gjorde t.ex. tåhävningar och höftlyft med hjälp av Vincents triptrapstol.
 
 
Jag har dessutom en promenad som skall göras idag men vi får väl se om benen orkar med det. Josefin kommer förbi i eftermiddag och det kan ju mycket väl bli så att vi tjötar bort tiden totalt. Känns ju viktigare att få till styrkepassen eftersom de bara är två gånger i veckan. Nu är det dags att laga lite lunch och dra på lillen lite kläder då han nyss vaknat efter sin första nap. Härlig start på denna tisdag känner jag!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: