Torsdag

 
Haft en otroligt mysig dag idag faktiskt. Lillskiten har varit glad för det mest och v lyckades även komma ut på en liten promenad vilket verkligen gjorde gott. Har varit lite jobbigt de senaste dagarna då jag häromdan böjde mig fram med Vincent i famnen och lyckades knäcka till korsrygen.
 
Sen dess har det på ett ungefär kännts som att någon tagit en yxa och drämt in den i ryggen och varit för lat för att åtminstone dra ut den igen efter sig. Smärtan kommer och går i och för sig och är värst på natten-förmiddagen, men den strålar så härligt ut i rumpan och gör sig glatt påminnd oavsett om jag står, sitter eler ligger. Ska ringa och boka en tid hos kotknäckaren imorgon för att rätta till ryggen igen och tills dess lever jag på smärtstillande för att få dagen att fungera. Kan ju liksom inte undvika att lyfta och bära på Vincent när jag är själv med honom hela dagarna.
 
Därför har jag nu tyvärr fått lägga ner Malins träningsskola vilket ju givetvis är synd men tänkte köra vidare på egen hand i februari och så får vi se vad det leder till.
 
Idag har dessutom min lille pojk namnsdag och det firade jag och hans pappa med att äta hemmagjord pizza (hehe). Vincent fick i och för sig knapra loss på en brödkant och han verkade inte så missnöjd med det. Vincent Calle Mikael <3
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: