Semle- och tuppkamspremiär!

Det är hemskt vad det blivit mycket kvällsinlägg det senaste. Har haft fullt upp hela dagarna så det är först på kvällen när lillen somnat som jag fått tid att sätta mig ner vid datorn.
 
Idag har vi haft min familj på middag. Vi har bott i vår lägenhet i två och ett halvt år och detta var ANDRA gången de varit här på middag *trycker in huvudet i skämmskudden*. Visserligen så brukar de ju vara här på fika men ration middagar här vs middagar hemma hos mina föräldrar är väl typ 1:91874.
 
Så idag anammade jag min supervuxna sida (det måste ju generera en hel del vuxenpoäng att bjuda sina föräldrar på midda?) och så bjöd vi hem mamma, pappa och Gabriel till klockan tre och bjöd på kycklinggratäng med ris och grönsallad. Ska ju inte skryta, men gratängformen var slickad när vi var klara och knapparna uppknäppta på samtligas brallor. Sååååå gott så att det inte ens finns bilder på denna gudomliga middag.
 
Vincent rockade sin allra första tuppkam!!
 
Till fika X antal timmar senare på grund av tokfulla magar åt vi semlor som gästerna så snällt hade köpt med sig (ja det var på beställning av mig.. mitt semlesug var extremt, okej?!!). Där med är årets första semla intagen. Måste ju vara världens godaste bakelse-bullehybrid ju!
 
 
Nu skall här bryggas lite te och njuta av lite alicetid när bebben för en gångs skull somnat tidigt. Ingen söndagsångest här inte ;) 
 

Postat av: stina - Mamma till Elias | STHLM/GRAN CANARIA

SV: Vi ger semper havregröt mild och naturlig, och den går ner riktigt bra :) Vilken har ni testat?

Svar: Är den för 4 månader då? Vi testade äpple och päron tror jag det var, från semper (6 månader). Har totalratats 4 ggr i rad så jag tror vi väntar med gröt i nån vecka och testar igen. Vincent fyller 6 månader om 2 veckor och vi har precis börjat så smått med smakisar ;D
Alvert

2015-01-18 @ 20:54:12
URL: http://stinaserina.blogg.se
Postat av: stina - Mamma till Elias | STHLM/GRAN CANARIA

Ja exakt den är från 4 månader :)
Hehe, ja vänta med gröten, han kommer nog börja gilla det sen :) så mycket nya smaker hela tiden för som små :)

2015-01-18 @ 21:51:41
URL: http://stinaserina.blogg.se
Postat av: Koffe - fotoblogg

Nej vänta nu, är det redan dags för Semlor? Yes äntligen! Trevlig blogg du har förresten, ska ta mig en lien titt

Svar: Jamen det e klart!! Fettisdagen är i februari och det är ju typ.. snart ;)
Alvert

2015-01-18 @ 23:46:57
URL: http://fotokoffe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: