Reafynd

Nu har det snöat konstant i ett dygn men det är först nu som det börjar läga sig och bli vitt på marken. Vet inte om jag skall tycka att det är jättemysigt eller bara jobbigt. Känns som att om vinternt kommer nu så blir det aldrig vår. Nä just kyla är inte riktigt mitt klimat. Bara en liten parentes så där ;)
 
Idag var jag och Vincent som sagt iväg på mammabebisfika i Kungsbacka. Vi pratade loss och smällde i oss både paninis och kladdkakan från himmelriket. Bebbarna satt också och tjötade loss på sitt eget vis i två stycken triptrapstolar bredvid varandra. Såå sött!
 
Efter fikandet gick vi loss i alla butiker som sålde barnkläder med skyltarna "halva reapriset" på och inte för att vi på något sätt länsade stället men hem kom vi i alla fall en tröja rikare för hela 40 kronor. KAP!
 
 
Just nu sitter hela familjen och hänger i vardagsrummet. En med dator i knät (mycket trött), en med bebis i knät (mycket trött) och en käkandes på en bebisstrumpa (superpigg).  Känns som detta håller på att bli en inte allt för trevlig vana. Skulle vi köra tävling i vem som kan vara uppe längst hade jag vetat vem som skulle vinna direkt. Jag sover nämligen redan. Halvt. Så inte hade det varit jag i alla fall. Koffein tack!!
 
 
 
 

Postat av: Tobbe » DIY, vardag, åsikter & mycket mycket mer.

Hej där,

Jag har nu tagit fram vinnarna i tävlingen du var med och deltog i. Var det du som hade turen kanske? För att hålla spänningen inne så får du kika in mitt senaste inlägg på bloggen så håller vi tummarna! :)
Kram!

Pssssst! Grattis btw. ;-)

Svar: Haha åååh vad skoj!!
Alvert

2015-01-21 @ 16:01:57
URL: http://tobbees.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: