Träningsvärk och kalasfix

Aj.. träningsvärken jag har idag asså. Den är inte att leka med. Träningspasset hos malins blogg får alltså mer en godkänt från min svaga och otränade mammakropp. Gick dagens promenad för några timmar sen i kvällsmörkret i Lindome där jag och Vincent spenderat vår dag.


Tom behövde lite lugn och ro för att skriva en omtenta så jag och vincent åkte hem till pappa för att hjälpa till lite inför mammas femtioårsfest på måndag. Mamma har fått åka till säteriet över helgen för att ta det lugnt och slippa kalasstressen så då är det upp till oss som är kvar att fixa och dona.

Jag skall dessutom servera och tom agera bartender så Vs farmor kommer komma och sitta barnvakt hemma hos oss hela kvällen. Förhoppningsvis kommer de senaste dagarnas sömnvägring inte ställa till med allt för mycket besvär för stackars farmorn.

Nu sover lillen för natten och jag funderar starkt på att ta ett bad. Antagligen så kommer vincent vakna så fort jag lagt mig i badet (bara för att liksom) men det är nog värt ett försök. Känner att min värkande kropp nog skulle tacka mig ;)

Postat av: mAmmi

Finaste morbror Gabriel

Svar: Ja han är bra!!
Alvert

2015-01-03 @ 21:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: