Parmiddagen och en krympt garderob

God morgon! Här är det riktigt ruskigt väder ute. Det riktigt viner när vindpustarna blåser förbi fönstret och regnet smattrar oroväckande inte bara på fönsterbläcket utan även på själva fönstret. Hoppas på en förbättring till ikväll för detta vill man ju inte riktigt ge sig ut i.
 
Vi hade det, som väntat, extremt trevligt igår kväll. Felicia och Jonathan bjöd på fläskfilé och potatisgratäng och jag och flisan pratade bland annat gamla minnen från lågstadiet (finns en hel del galna historier att hämta kan jag meddela). Vincent skötte sig dessutom väldigt bra trots att han hade en riktig gnälldag igår och satt och pillade på deras fjärrkontroll som tydligen var väldigt spännande. Han somnade t.o.m. i min famn en liten kortis när vi satt och åt glass i soffan. Nu får ju vi planera en återbjudning.. för det är väl så det fungerar med parmiddagar va? ;)
 
Redo för middag!! (Ja lillen tuggar redan på sin hehe)
 
 Skumma typer där borta ;)
 
Är i full färd nu med att prova kläder inför ikväll. Usch säger jag bara. Förutom att garderoben av någon anledning krympt (hehe) så är det ju dessutom kallt ute så jag har i princip noll komma noll kläder att ha på mig *försöker hålla mig från att störtböa*. Det är inte lätt det här med att klä en kropp som gått igenom en graviditet. Förutom några extrakilon så har ju liksom kroppen förändrats. Magen är fortfarande rätt "slapp" och putar ut för att så vackert påminna mig om dess existens, brösten är size enormous på grund av amningen (och då var jag nöjd innan jag fick barn) och jag tror banne mig att mina höfter blivit om möjligt ännu lite bredare. Har ju kommit igång med lite träning nu i och med malins träningsskola men är i DESPERAT behov av att handla kläder som passar min nya kropp. Om man ändå vart miljonär!
 
Nä nu skall jag fortsätta vräka ur alla mina kläder ur garderoben i jakt på ett mirakel. Önska mig lycka till!
 

Postat av: Linnea

Fina ni är:) jag går fortfarande i graviditetskläder....^^)

Svar: Jag är sådär härligt mitt emellan :/ Gravidkläderna är för stora men kommer inte i mina gamla kläder. Vill egentligen bara åka och köpa en massa nya fina kläder men jag brukar alltid må så dåligt över att prova kläderna i provrummen när plagg efter plagg sitter dåligt. Skulle typ behöva en stylist som kunde hjälpa mig med vad som passar min "nya" kropp.
Alvert

2015-01-11 @ 12:55:30
URL: http://linneasvardag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: