Myser så mycket jag bara kan

Har nyss varit ute på en superhärlig promenad med barnvagnen. Vincent låg och sov halva tiden och resten låg han och kikade och tjötade. På det helt strålande väder och så lite poddlyssning. Så mysigt! Kanske inte de sista 823 metrarna när jag på något lurigt vis lyckats få grus i skorna som skar in i mina hälar men resten. Jag kom att tänka på att det måste se rätt knäppt ut för Vincent när alla kikar ner på honom i vagnen så knäppte ett kort åt andra hållet och, ja, inte supervacker vinkel kanske höhö.
 
 
Just nu är jag dessutom i mysmode deluxe för min lille 5 månadersskrutt har för andra dagen i rad somnat i min famn. Oftast funkar det att ligga tätt bredvid honom med hans huvud på armen i sängen men annars hatar han att ligga i famnen utan skall helst sitta upp så han kan se världen. Fram tills nu då tydligen. Det är ju bara sååååå mysigt med bebis sovandes på sig så jag njuter!
 
 
Vi har förresten, som ni kanske ser, invigt sittdelen på vagnen. Inte för att Vincent inte gillade liggdelen för den funkade fint men sittdelen är så smidig när vagnen skall packas ner i bilen då den viks ihop med vagnen och tar ingen extra plats. Vi har ju rännt runt en del det senaste och då har det varit rätt skönt att slippa ha liggdelen i framsätet. Kanske använder vi liggdelen någon gång till men annars är det sittdelen för stora pojkar som gäller nu. Galet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: