Malins träningsskola

När jag satt och surfade runt igår efter att Vincent somnat så kom jag helt plötsligt in på en blogg som drivs av en tjej som heter Malin. Där läser jag ett inlägg om en träningsskola hon ska hålla i januari. Genast blev jag nyfiken och bestämde mig egentligen utan så mycket eftertanke för att haka på.
 
Träningsskolan är till för oss som vill komma igång och sedan (det ack så viktiga) att hålla igång. Varje dag lägger hon upp nya instruktioner på sin blogg och två gånger i veckan är det styrketräning hemma som gäller. Helt superduper för mig som har svårt att ta mig tid att åka till gymmet. Känner ni att ni är sugna på att haka på (såklart ni är!!) så gå in och kika på malinsblogg.se.
 
Idag är första passet styrka och eftersom Vincent ligger och sover just nu tänkte jag passa på att göra dagens övningar. Sen när har jag varit så här taggad på att träna haha??
 
 
Jag, våren innan jag blev gravid. Ni ser ju att den där tummen inte pekar uppåt med en jätteentusiasm precis hehe.  Till denna formen har jag dock en lååååååång väg. Får börja med gravidkilona först.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: