Lördagens projekt

Ojojoj har bokstavligen precis landat med min rumpa i soffan efter att ha kånkat upp en massa grejor jag och mamma varit och inhandlat på IKEA pluss en liten (läs aptung) bebis. Puuh. Dagen har verkligen gått i ett naffs och vi har fått en hel del gjort här hemma i bråten men det finns en massa mer att göra (tar det någonsin slut??).
 
Fick fina tulpaner av söta mamma!
 
Just nu pågår nämligen projekt storröjning här hemma med rensning av prylar och allmänt bråte som liksom bosatt sig i vår lägenhet efter att Vincent föddes. Innan vi blev föräldrar så kändes vår lägenhet ganska rymlig på sina fina 69 kvadratmeter, men så när vi blev tre och denna lilla tredje person medförde tusen nya (och oftast ganska stora) prylar så blev det helt plötsligt rätt trångt. Att vi på snart 6 månader haft minimal tid över för att ta tag i ett riktigt storstäd och att vi prioriterat att sova, äta och ta hand om bebis före tvätt och dammsugning är väl kanske inte så konstigt egentligen men nånstans får det ju liksom vara nog.
 
Mina föräldrar är därför så snälla och hjälper oss att röja lite så att vi kan få någon fason på alla grejor och så ska vi försöka komma på hur vi skall optimera förvaringsmöjligheterna i vår lilla lägenhet med en familj på tre. Inte det lättaste!
 
Kan visa er imorgon vad vi köpte på IKEA men nu måste jag gå och ta hand om lillen som inte vill sova (surprise!!). Trevlig lördagskväll!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: