Hurrahurra, tänk vad tiden går!

 
En av kanalerna jag följer på youtube är Gravid Vecka för Vecka. För er som inte vet vad det är för något så är det en kanal som följer olika blivande föräldrar under dera graviditet fram till förlossningen. För er som inte vet vad en youtubekanal är rekommenderar jag wikipedia, google eller närmaste tonåring. En av de första mammorna när kanalen startade var Vanja. En superhärlig tjej bosatt i Stockholm med sin goa kille Niclas. Jag (tillsammans med resten av cyberspace) fick följa henne från vecka 18 fram till att lilla Iggy föddes med kejsarsnitt den 29 januari förra året.
 
29 januari?? Tänker ni då. Det är ju idag. Jajjemen, idag fyller Niclas och Vanjas lille bebis 1 år! Jag känner ju inte dessa tre alls förutom genom youtube, Vanjas blogg och instagram men på något sätt så blir man så otroligt rörd över det faktum att deras lille som man följt sen innan han ens var född nu levt i 365 dagar.
 
På söndag blir ju vår lillbebbelino 6 månader och bara det känns helt galet att han också kommer att bli ett år så småningom. De växer så galet fort och man får vara mad om så mycket galna och häftiga grejer som förälder så det är inte klokt. Hurra för lille Iggy och hurra för att få vara förälder, det är ju helt fantastiskt!!
 
Ps. Följ familjen WikströmMamlqvist på youtube eller kika in på vanjaw.com för att ta del av denna härliga och inspirerande familj!!
 

Postat av: Vanja

Men hörrdudu! SNUTTE! Vad glad jag blir, så fint skrivet! Vad sött att du grattar Grodan, och tack för allt fint om...allt. :-) KUL att varit med verkligen från början (VART tar tiden vägen?!), och hur söööööt är inte er bebelino?! :-D <3 KRAM finis!

Svar: Ja det känns helt galet att tiden ens kan gå så fort! Snart är de tonåringar, kör moppe och gömmer ölburkar i garderoben. Tycker verkligen det är roligt att få följa er lilla familj! Heja er! massa kärlek till er alla tre
Alvert

2015-01-29 @ 21:11:28
URL: http://vanjaw.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: