Fredagsplaner

Åh äntligen lite sol och värm... eeeh vänta lite nu här va. Snö?? Vart kom den ifrån? Ja under natten har det tydligen vart ett moln hovrandes här och vräkt ur sig av denna vita smet som av någon anledning inte alls töat bort utan istället lagt sig som ett fint vitt täcke över marken. Väldigt fint må jag säga men inom loppet av 2 dygn kommer det mesta av detta vita antingen ha blivit brunt eller försvunnit /hobbymetrologen.
 
 
Inhandlade russin igår på vår lilla tripp till mölndals centrum så idag blev frukostens müsli heeeelt perfekt!!
 
Vincent har varit på sitt vanliga, högst bipolära, humör och har både varit mr gnällspik (precis innan första sovstunden) och världens goaste pratkvarn. Just nu ligger han i bara body och filurar pillandes på sina fötter och pratandes med sin gosegris Mr Bacon. Vincent har börjat avsky att ta av och på kläder så för att undvika konfrontation idag så struntade vi helt enkelt brallsen och drar på dem när vi skall iväg om några timmar.
 
Ja ikväll skall jag och Vincent på slumber party hemma hos Vincents mormor och morfar eftersom Tom skall iväg på spelkväll. Brukar passa på att åka hem till mina föräldrar när Tom sover borta för att det känns så otroligt ensamt här hemma, bebissällskap till trots. Dessutom får min rygg lite bäravlastning då både morbror, mormor och morfar rent utav sliter Vincent ur mina armar så fort jag kommer innanför dörren. Sånt ska man uttnyttja!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: