Torsdag = Lördag

Som ni vet så blir det ju lite färre uppdateringar här under sommaren. Målet är ju att vara igång som vanligt när skolan drar igång och semesterglassandet är slut för i år. Ännu färre blir det när det 1. Äntligen kommit lite sommarvärme, 2. Man jobbar 6 av 7 dagar i veckan, 3. Varje ledig stund ägnas åt antingen lek/sövning/matning/blöjbytning/städning med barn eller köksrenovering, 4. Man är så slut efter föregående att man, tro det eller ej, går och lägger sig.
 
Om ni inte blir nöjda med att jag tittar in här lite då och då och bara vill ha meeeeer så kan ni alltid leta upp mig på instagram (länk i menyn), där heter jag Alvert1993 (bara alvert var upptaget.. hallåå?? Inte ok!). Där uppdaterar jag iprincip dagligen.
 
Igår hade jag min enda lediga dag på hela veckan. Lite tragiskt faktiskt när man tänker på det men så är det tyvärr att jobba inom vården. Har mycket annat smaskigt att vänta i mitt framtida yrke. Startade dagen med en morgonpromenix med barnvagnen och sen åkte vi alla tre till lägenheten för att måla.
 
 
Varje gång vi tar med honom till kaoset i lägenheten påminns vi av vilken urdum idé det är att ha en bebis i renoveringskaos. Förra gången försökte han äta kakelfix och den här gången så skulle han tydligen hjälpa till att måla (tur att hans strumpor var vita :´D). Att vi inte lär oss?!
 
På kvällen kom Josefin "hem till oss" och så tog vi tillsammans tåget in till stan för att, efter en promenad runt halva stan, sätta oss och ta en öl. Lite egentid helt enkelt med världens goaste vän. Inte alls fel! Görs snarare för sällan nu för tiden men vi lovade varandra att vi skulle försöka bättra oss till hösten.
 
 
Hamnade på tre olika ställen (varför nöja sig liksom?) och avslutade kvällen med ett glas rosé innan vi runt midnatt begav oss hem. Kunde nog inte fått en bättre ledig dag. Man får liksom maxa det när man bara har en.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: