Stoltaste kökslådemontören

Nu skall här updejtas på köksrenoveringsbiten tänkte jag! Det händer ju mycket just nu (as usual) och det är ändå så långt kvar (as usual), men än har jag inte tappat hoppet om att ändå flytta hem inom en överskådlig framtid. Ni kan nu kalla mig kökslådemonteringsmästare för övrigt eftersom detta har blivit lite av min uppgift i köket. Jag vågar mig inte riktigt på att mäta och såga eftersom det ju kan bli så helfel men med en skruvdragare i näven har jag gått loss och åstadkommit.. tamtadaaa
 
 
Detta! Alla luckor och lådor på ena sidan är på plats. Jag är så löjligt stolt över min prestation här så ni får inte skratta åt mig *sneaky smile*. Bruksanvisning till både stommar och lådor kan jag som ett rinnande vatten och visst blir det snyggt? Kommer bli kanonbra när det är klart det kan jag lova.
 
Väggen mitt emot är inte lika vacker eftersom vi fortfarande inväntar rörmokaren som skall dra om lite rör till diskho och diskmaskin men när det väl är på plats (på torssssdag) och de sista skenorna sitter så är det bara att hänga upp de färdigmonterade stommarna som står och samlar damm i "Vincents rum".
 
Vincent var och inspekterade bygget igår
 
Vad som också är i rullning just nu är väggbyggandet. Igår påbörjades alltså uppreglandet av den vägg som skall dela rummet i två så att Vincent får sitt alldeles egna skrymsle. Först när väggen är uppe på riktigt kommer vi ju som sagt få en känsla av hur slutresultatet kommer att blli men än så länge känns det super. Man måste hålla det positiva tänket igång och inte grotta ner sig i surmuletankar när dagar går och vi har fullt upp med allt annat förutom att renovera.
Om ni undrar varför vi inte flyttar hem redan nu så skall jag bjussa på två fint illustrerande bilder. Notera att dessa bilder är tagna EFTER att vi städat upp och packat upp mer än hälften av alla IKEA-kartonger.
 
 
Ehm.. Japp! Inte så "vi har en bebis som precis lärt sig att gå"-vänligt kanske. Snaaart (när vägg är uppe och allt är färdigmålat och tapetserat) hoppas vi dock kunna ställa in det mesta av de oupppackade sakerna i Vincents rum och på så sätt frigöra lite space. Först då kan vi nog börja tänka på tanken att kunna flytta hem igen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: