Smaksatt vatten

Äntligen har vi fått lite riktigt sommar. Visserligen hade vi regn och rusk här igår eftermiddag men så länge molnen håller sig borta så är det ju härligt varmt. Jag och Tom fick nästan lite utlandskänsla igår när vi stannade i Kungälv för att handla innan vi begav oss iväg på släktkalas.
 
På jobbet är jag duktig på att påminna mina boende om att de skall dricka mycket när det är så varmt ute. De flesta är ju inte helt friska och vätskebrist skulle kunna ha förödande konsekvenser. Däremot så glömmer jag ofta bort att dricka själv. Vattnet på jobbet smakar inge vidare och man är i full gång hela tiden, både på jobbet och hemma, så det är lätt att man blir så där übertörstig och måste hälla i sig 7 liter vatten på studs.
 
Jag älskar verkligen vatten i alla dess former (ja isbitar är sjukt gott) men jag vet att inte alla är lika lyriska som jag är över detta element. Därför ska jag ge er ett tips för att göra ditt vatten (kolsyrat eller vanligt) lite roligare. SMAKSÄTT! Lägg inte en massa pengar på dyrt smaksatt vatten i butik. Det är såååå lätt att göra eget. En varm dag som denna så passar ju frysta frukter och bär ypperligt men bara fantasin sätter gränser. Citron- eller gurkvatten i all ära men vad sägs om annanas och mango, blåbär och kanel eller jordgubbar och citronmelis (som jag sitter och smuttar på just nu)? Använder du dig av färska frukter så kan du ju slinka ner en isbit eller två för en svalkande dryck.
 
Supersmaskigt och dessutom väldigt vackert att titta på. Slår en kall cola ALLA gånger tycker jag.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: