Kalasdagen i bilder

Så var Vincents första födelsedag snart över och första födelsedagskalaset undanstädat. Jag har faktiskt klarat mig utan tårar. Kände hur det blev alldeles tjockt i halsen när jag skulle hälsa alla välkomna till Vincents ettårskalas och att sedan sjunga ja må du leva för MIN lilla bebis var ganska kämpigt. Ja fast han är ju inte en bebis längre. Så fort de fyller ett blir de tydligen uppgraderade till småbarn, eller det mer passande ordet toddler på engelska. Tycker det känns jättekonstigt. För mig kommer han nog vara en bebis ett bra tag till #typisktmammor.
 
Hur som helst.. Tänkte bjussa på lite bilder från dagen, för det vill ni väl ändå se? Är så glad att det var så många som ville komma och fira med oss och vilket fantastiskt väder vi fick dessutom. Äntligen lite sommar mitt bland molnen. Kunde inte fått det bättre. Tårtorna blev lyckade, glassbuffén gjorde succé och alla verkade ha haft trevligt. Vincent var lite skeptisk till alla människor som skulle titta och knäppa en massa kort och var lite extra blyg men hätade sig ganska bra så småningom och blev nästan sitt vanliga jag igen.
 
Väckte Vincent i morse med paket och frukost såklart
 
 
Av sin morfar fick han detta fantastiskt fina pussel och en ÖVNINGSGÅR-tröja
 
Förberedelser
 
 
..och så själva kalaset såklart
 
 
..och här är lite av presenterna
 
 
Många lämnade dessutom en liten hälsning i Vincents gästbok som är tänkt att hänga med på alla kalas under åren. Är jättekul att kunna läsa och titta tillbaks på.
 
 
Supertack för alla fina presenter och alla gratulationer vi fått under dagen. Nu väntar ett nytt spännande år med vår lilla ettåring. Skall bli så kul att få se vad det har att erbjuda!
 

Postat av: Marita

tack för ett underbart kalas det va så skoj o få deltaga. jättefina bilder du fått till. Kram på er från oss alla ❤️

Svar: Ja de e ju ganska svårt att fota samtidigt som man är värdinna och mamma till en busig ettåring :'D
Alvert

2015-08-01 @ 20:57:22
Postat av: Emelie

Vi glömde skriva i gästboken!!!!! Gör gärna det en annan gång!

Svar: Ja det får ni göra!!
Alvert

2015-08-01 @ 23:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: