Grattis på födelsedagen!

Grattisgrattis min älskade son på din allra första födelsedag! Du ligger visserligen och sover sött och jag skall försöka håll mig från att springa in och överrösa dig med pussar. Med en väldig fart kom du ut klockan 01.06 den 1e augusti och förändrade våra liv för alltid. Jag trodde det var omöjligt att känna så mycket kärlek som jag känner för dig.
 
 
Ett år. Det har gått så ruskigt fort och jag är så otroligt stolt och glad att ha fått se dig utvecklas från det lilla knyte du var till den skrattande, busiga ettåring du är idag. Faktiskt så är det svårt att greppa hur allt detta kunnat hända på bara ett år. På ett sätt så känns det ledsamt att ditt första år är över, det kommer ju aldrig tillbaks, men å andra sidan skall det bli så kul att få fortsätta se dig utvecklas till din alldeles egna person. Att få vara med på din vandring i livet är en fantastisk gåva och att just jag, lilla jag, är din mamma gör mig stolt som en tupp och så otroligt lycklig.
 
 
Året har varit tufft, det kan både jag och din pappa skriva under på, men det har varit värt all svett, alla vakennätter, all smärta och all frustration. DU är värld ALLT och jag skulle gå igenom eld för dig. Livet har fått en högre mening och det bubblar i kroppen när jag tänker på att du är min, mitt älskade barn.
 
Svårt att få ner alla känslor och tankar så här i text och det lär dröja innan du själv kan läsa detta men du skall veta att du var så älskad från allra första stund. Nu fortsätter vi med ditt andra år här på jorden och när du inte längre vill hålla min hand skall du veta att du alltid håller om mitt hjärta. 
 
Grattis på din allra först födelsedag Vincent!
 
..nu skall jag gå och böla på toa ;)

Postat av: Hanna Karlsson

Grattis i efterskott!

Svar: Vincent tackar och bockar ;)
Alvert

2015-08-02 @ 10:02:51
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Josefine

Men så fint! Ni har en så fin liten kille. Grattis i efterskott Vincent :)

Svar: Men duu, tack så mycket! <3
Alvert

2015-08-02 @ 10:22:14
URL: http://hosjosefine.blogg.se/
Postat av: Skogsraah ☾

Åh vad fint skrivet :)

Svar: Taget ur hjärtat! Svårt att hitta ord för att beskriva så starka känslor :')
Alvert

2015-08-02 @ 11:17:43
URL: http://skogsraah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: