Förskolegarderob

I och med att Vincent började på förskola så insåg vi att vi saknade vettiga ytterkläder till honom. Har det regnat har vi hållt oss inomhus så det har liksom inte riktigt varit något problem förrän nu. Lätt fixat tänkte jag och började googla men det visade sig att det skulle vara lättare sagt än gjort. De allra flesta märken (som inte är snordyra) gör bara kläder i storlek 86 och uppåt vilket fortfarande är på tok för stort för vår lille 80a.
 
Efter myyyycket sökande och hårslitande fick det ändå bli ett ställ från stadium i storlek 86. Förhoppningsvis växer han i det fort nu under hösten och det går ju alltid att kavla upp armar och ben lite grann om det skulle behövas.
 
 
Det blev ett skalset i svart och blått. Material som kan andas men som ändå skall tåla att sitta och plaska i vattenpölar. Vi får se om det håller måttet för vår vilda ettåring i höst/vår. Snyggt var det i alla fall!
 
Vi passade också på att beställa namnlappar som går att klistra fast på tvättlappen i Vincents kläder. Man kan ju vara lite snäll mot de stackars pedagogerna som har 10 andra barn att hålla torra och rena under dagarna. Tom fick vara med och designa dem och tyckte absolut att Vincent skulle ha en gris på. Blev kanonfina så jag klagar inte. Fanns mycket typiskt tjejigt och killigt att välja på (fordon och cupcakes typ) och sånt kan man ju bara bli så trött på. Visserligen är lapparna blåa men det är för att JAG älskar blått. Vincent bryr sig nog inte det minsta.
 
 
Namnlapparna kommer från Filur Namnlappar och det finns som sagt en massa olika bakgrunder och motiv att välja mellan. Än så länge är vi väldigt nöjda. Det återstår bara att se hur de klarar en sväng i tvättmaskinen!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: