Församlingsdag

Hallå vänner, har det redan gått en vecka?? Det är ju skandal! Fy skäms på mig. Veckan har varit fylld med jobb, renovering inskolning och så lite dålig sömn (tack vare inskolningen) vilket inte har gett så värst mycket utrymme eller energi till annat. Faktum är att man är rätt så ordentligt slutkörd varje kväll så hjärnan bara stänger av och slutar fungera. Men nog om min äggröra till hjärna.
 
Har precis kommit hem från en dag på Önneredsgården med vår församling. Har ätit en massa god mat, haft sjukamp, pysslat och haft det allmänt trevligt med vuxna och barn från ett år och uppåt. Superhärlig dag och vilket fantastisk väder vi haft. Vincent fick följa med mig då Tom skall gå på Metallica och han har sprungit runt och undersökt varje liten vrå och med stora ögon kikat på de andra barnen. Tillslut somnade han i vagnen och där sov han tills det var dags att åka hem.
 
Workshops på förmiddagen!
 
Dags för lite lunch. Suuupersmarrig pastasallad!
 
Trollkarl på besök. Fick både stora och små att skratta!
 
Middagen på grillen och babyvakten nära till hands
 
Nu är det bara en dag kvar på sommarlovet och jag, till skillnad från många, ser verkligen fram emot att börja plugga igen. Lite nervös är jag ju självklart över att det skall bli tufft och att jag hamnar i en ny klass men mest så ska det bara bli roligt. Går verkligen en rolig och intressant utbildning och är superpeppad att komma igång igen. Fråga mig hur jag känner om två månader så får ni säkert ett annat svar men man blir ju alltid glad av att göra saker som inspirerar en och fångar ens intresse.
 
Nu skall bara köket bli färdigt också så att vi kan få flytta hem. Vardagen skulle ju bli lite enklare om vi hade gångavstånd till föris och närmare till skolan menmen.. det kommer så småningom. 
 
Ps. Kommer ni ihåg förra årets församlingsläger som jag skrev om här? Då var Vincent bara några veckor gammal. Känns som om det var igår.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: