Dags för eftermiddagsmys


Sitter på bussen på väg hem från skolan för att hämta Vincent på föris. Det hade gått jättebra för honom där igår och han hade varit precis som vanligt så antagligen var det bara en liten engångs grej i måndags. Är ändå glad att det går så pass smidigt med hela föris prylen för oss. Kan säga att det inte gått lika lätt för alla barn på Vincent avdelning.

Idag har vi haft armens anatomi på schemat med en inledande föreläsning om anatomisk latin. Får se om vi har hjälp av det framöver. Just nu känns huvudet ganska tjockt av all fakta och då är vi bara inne på dag 3. Skall sätta mig ner i veckan och strukturera upp plugget lite så att det inte känns så övermäktigt allt ihop. Viktigt att man kör igång direkt också, särskilt när man har barn, så att man inte sitter och hetspluggar veckan innan tentan.

Nu väntar dock lite eftermiddagsmys med mina båda hjärtan. Det skall ju också få plats i detta nya, rätt komplicerade, vardagspussel. Jag tycker det är superviktigt att ta till vara på tiden tillsammans med Vincent. Han är ju trots allt det viktigaste och finaste jag har. Plugga kan jag göra när han sover eller är på föris!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: