Jag får inte kissa

God morgon! Vaknade på fel sida idag, alldeles för tidigt och alldeles för outvilad. Hoppas att få bukt på det med lite frukost. Idag bjuds det på mackor med jordnötssmör, crumpets med smör och jordgubbssylt och en kopp te. En ordentlig kaloribomb men ååååh så gott det är. Det kan man behöva för att orka med ibland faktiskt. 
 
 
Har sovit över hos mina föräldrar inatt. Trodde jag skrivit om detta igår men insåg att det också försvann med det förlorade inlägget. Var iväg på styrelsemöte i kyrkan igår och eftersom Tom är iväg på annat håll så fick min mamma barnvakta medan jag var borta. Det hade tydligen gått bra trots att Vincent vaknade redan 20 minuter efter att jag hade åkt. Eftersom jag vill undvika att störa Vincents sovmönster allt för mycket så kunde vi lika gärna sova här båda två.
 
Dessutom så sattes det upp lappar i vår trappuppgång i veckan att vi inte skulle använda avloppet mellan 7.30 och 15.30 (pga ombyggnation a la arkeologisk utgrävning på vår innergård) idag vilket inte riktigt går hand i hand med att vara hemma med en bebis. Visserligen hade de ställt upp bajamajor på innergården, men skall jag bylsa på mig + bebis ytterkläder och springa ner och sätta mig där med Vincent i knät varje gång jag behöver kissa? Nej tack! Dessutom vill jag ju gärna tvätta händerna efter jag har bytt blöja och blir jag eller Vincent nerkletade med mat/mjölk/bajs (brukar vi klara oss från men man vet ju aldrig) så vill man ju kanske möjligtvis ta en dusch. Nä vi stannar här idag tills vi kan använda vårt avlopp igen.
 
Nu skall jag titta ikapp senaste avsnittet av Ack Värmland och sen vaknar nog snart lila bebisen.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: