Finbesök av oss

 
Idag har mamma plus bebis hängt hemma hos Maja. Egentligen så bor hon i och för sig i Stockholm så tekniskt sett har vi hängt hemma hos hennes föräldrar men de är så snälla och låter henne sova hos dem när hon är på besök här i Götelaborg (bussigt tycker jag ^^). Orutinerad som jag är efter att bara ha bloggat i sisådär hundra år så tog jag ju inte med kameran så jag får bjuda på dessa delikata bilder från mitt trogna tredje öga och min tredje hjärnhalva; mobilen. Hade det hur som helst superduper mysigt och snackade bort ett par tre timmar tror jag. Vincent var på både strålande och icke så strålande humör och däckade tillslut i min famn.
 
Vi åkte hem strax innan lunchtid och sen dess har vi häckat här hemma. Behövde vila lite efter gårdagens tvåtimmarspromenix (!!) som jag idag fått ordentlig, brännande träningsvärk i rumpan utav. Vincent har "äntligen" lärt sig hur man skall göra för att knata runt i sin gåstol så det är dagarnas höjdpunkt just nu. Det och att tulta fram hållandes mamma eller pappa i fingrarna. Det går undan kan jag lova när han blir riktigt entusiastisk. Är ju bara för gulligt!
 
Just nu sitter jag och redigerar på den lilla överraskningen som jag utlovat. Känns dock som att det kan ta ett bra tag att få ordning på det med min segdator men håll ut vänner. Det är på väg!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: