Dags för förskolan

I förra veckan fick vi äntligen det efterlängtade beskedet. Vi har fått förisplats! Den 10onde Augusti när Vincent alltså precis fyllt ett så skall han börja på förskolan. Förhoppningsvis blir det alldeles lagom och han är inskolad och klar tills det är dags för oss att börja plugga till hösten.
 
Jag är både glad och nervös inför hela förisprylen. Hade jag fått bestämma hade vi ju haft Vincent hemma ytterligare en termin men eftersom vi inte riktigt har haft den bästa ekonomin har vi helt enkelt inte föräldradagar kvar att vara hemma så länge. Å andra sidan så skall det ju tydligen vara mycket enklare att skola in en ettåring än en ett och ett halvt-åring så förhoppningsvis kommer det bli en positiv sak för hela familjen. Nödvändigt ont helt enkelt och jag hoppas att vi kan pussla så att han slipper långa dagar där, i alla fall den första tiden.
 
 
Hur som helst så är det en mindre grej att oroa sig för. Svarstiden för att tacka ja var på ynka en vecka så vi fick snabbt som sjutton skriva på och skicka in den. Känns skönt att veta att han har en plats i höst så att vi kan plugga. Går ju liksom inte att vänta två månader på en plats när man är student.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: