Blommor och middagsgäster

Haft en alldeles underbar dag som började med sovmorgon (tjihooo) och sedan tog vi alla tre bussen in till stan och mötte upp Toms familj i Botaniska trädgården. Vandrade runt tillsammans med cirkus halva stan och kikade bland annat på de vackert blommande körsbärsträden. Vincent fick rida på sin pappas axlar varvat med att sitta i vagnen och där satt han och tjötade loss som aldrig förr. Fick både en och två konstiga blickar av folk som gick förbi den pratande vagnen kan jag lova.
 
Lyckades t.o.m. bränna mig lite smått på kinderna ute i solen. Var ganska blåsigt ute så märkte nog inte av hur varmt det egentligen var. Dags att inhandla lite solskyddsfaktor tror jag!
 
 
Efter det åkte vi hem till oss för att äta lite tacos och till efterrätt blev det äppelpaj som försvann i ett naffs. Sovmorgonen till trots så är jag rätt utpumpad efter en fullspäckad dag. Disken hopar sig i köket men den får allt vänta till imorgon för nu lägger jag upp benen på soffan och tittar på det senaste avsnittet av TVD. 

Postat av: Marita

Ja det va en underbar dag i söndags-många tack för supergod mat o fika <3 det va så roligt att ses-nästa gång tar vi en heldag på botaniska-där finns ju så mycket att se o njuta av :)

Svar: alltid så mysigt när ni kommer och hälsar på!
Alvert

2015-04-28 @ 07:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: