Vecka 32

Ännu en vecka har gått och tack vare att jag var upptagen med konfirmationsplanering, övning och konfamiddag hela dagen igår så hann jag inte få upp veckans update men här kommer den ;) Veckans mage:
 
 
Magen fortsätter att ohämmat växa sig större. Helst hade jag väl velat att den inte skulle växa mer men jag gissar att jag inte har så mycket att säga till om där. Tråkigt nog börjar nu bristningarna synas även på magen men jag försöker så gott jag kan att inte gruva mig så mycket över det. Det är faktiskt en bebis, ett mirakel, som min kropp tillverkar. Hade varit galet om det inte märktes alls.
 
 
Iprincip dagligt intag av omeprazol har tagit bort den förfärliga halsbrännan men i och med värmen som är nu svullnar jag upp mer och mer och det ger värk i framförallt fötter och händer.
 
Har fått en spark rakt upp i magsäcken och var sekunder från att spy och tröttheten blir värre och värre för varje vecka men jag är ändå så lycklig över min lilla sprattlande pojke därinne. Det är just tanken på honom i min famn som gör ALLT värt det. Älskar dig så mycket redan lillskrutten <3
 
 

Postat av: joe

Älskar bilderna med magen och skorna!! <3

Svar: Hihi finaste skorna ju!!
Alvert

2014-05-26 @ 15:54:11
URL: http://listoftheday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: