Vecka 31

Hej och hopp vecka 31 är här!

Tajmat lagom till i fredags installerade Tom om vår dator och än har jag inte lyckats installera photoshop, så veckans magbild är dessvärre både nyvaken och oredigerad ;) Hoppas att ni står ut.


Min kropp fylls på med mer och mer vätska för varje dag som går känns det som och nu för tiden vaknar jag allt som oftast upp med ränder från lakan, täcke och kudde över i princip hela kroppen. Supersnyggt eller hur?!


 
Glömde även nämna i torsdags att Josefin äntligen fick känna lillen sparka. Gissa om hon blev överlycklig? Hanär ju inte värst generös med det där nämligen. Han härjar runt så att magen hoppar men när andra människor lägger sina händer på magen blir han knäpptyst. En riktig liten retsticka där inne haha.
 
Nu märks det att man är höggravid i alla fall då tyngden från magen ger mig besvär både från fogarna och ryggen. Tröttheten har ökat det senaste dessutom men det är slängar man får ta ;) svullnaden i kroppen har även lett till att jag börjar få känningar av karpaltunnelsyndrom i fingrarna vilket kort och gott innebär att jag har ont i händerna varje morgon. Myspys haha! 
 
Nu vaknade lillen där inne och bara att känna honom röja runt gör varenda krämpa värt det! 
 

Postat av: Ellen

Gud vad spännande att se veckorna springa fram! Extrajobbar lite som förskolevikarie och körde en Briovagn i er modell häromdagen, super skön ;) Tänkte direkt på dig! Haha

Svar: Aww haha vad gulligt! Längtar sååå efter att få använda den där vagnen nu ;D
Alvert

2014-05-18 @ 19:26:56
Postat av: joe

typ det coolaste jag varit med om, någonsin! <3

Svar: Haha vänta tills du själv blir gravid bara ;) <3
Alvert

2014-05-18 @ 20:23:36
URL: http://listoftheday.blogg.se
Postat av: joe

Okejdå, typ det coolaste jag varit med om, hittills! ;)

2014-05-19 @ 11:14:47
URL: http://listoftheday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: