Beskrivningar på syprojekten

Jag fick en fråga häromdan från Ellen och tänkte att jag skulle svara på den i ett inlägg då det säkert är fler som undrar.
 
"Men gud vad fina!! Och mysigt med bebispyssel. Vad hittade du beskrivningar?"
 
Om vi börjar med babynestet jag gjort så hittade jag många beskrivningar som länkade till den här som jag slutligen utgick ifrån. Jag ökade dock längden med 5 cm. Mitt slutresultat ser ut såhär:
 
 
 
 
Min kära vän Isabella tipsade mig dessutom om att göra en huvudkudde att ha i nestet för att undvika pllatt bakhuvud på bebisen vilket jag nog ska fixa också.
 
Till amningskudden (som är en kopia på den amerikanska "boppy pillow") använde jag en mall som jag skrev ut från nätet på denna sidan. Dock använde jag mig inte av instruktioner och modellerade lite så att jag istället fick ett örngottsliknande överdrag och inte ett med dragkedja som det egentligen skulle vara. Innerkudden gjorde jag helt enkelt efter samma mall.
 
 
Slutligen har jag gjort ett portabelt skötunderlägg med fickór för blöjor och våtservetter som skall finnas med i skötväskan. Mönstret är här helt eget men jag inspirerades av en så kallad "changing clutch" som jag hittade här. Detta projekt var nog det lurigaste då jag fick sprätta och göra om flera gånger men jag är meganöjd med resultatet.
 
 
 
 
 
Jag använde mig av bomullstyg och plastad frotté med vadd som blev över från babynestet som vaddering emellan.
 
Har ni några frågor om mina syprojekt är ni välkommna att ställa dem såklart!

Postat av: Emelie

Väldigt kul att följa din blogg Alice!! Hoppas att allt flyter på som det ska! Ser fram emot i sommar ;) /Kusin Emelie

Svar: Åh tack du! Förutom sjukskrivningen så går allt som det ska och det känns superbra. Vi är många som längtar till sommaren ;)
Alvert

2014-03-18 @ 19:23:12
Postat av: Elin

Wow vad fint allting blev! Det låter så enkelt att göra så jag måste nästan ge mig på och testa! Vart har du hittat stjärntyget? :)

Svar: Haha åh tack du! Ja jag är galet nöjd faltiskt :) Handlade allt tyg och tillbehör på tyglagret i kållered ;) vet dock att stjärntyget även finns i husqvarnaaffären på frölunda torg men de har mindre utbud rent generellt av tyg och annat.
Alvert

2014-03-20 @ 18:07:18
URL: http://momt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: