Vecka 41

Ja och så var vi då inne på övertid. Vecka 41 är här och jag är väl inte riktigt jätteförvånad över det. Magen knakar på och på senaste barnmorskebesöket var ju allt tiptop där inne med honom så det får man väl glädjas över.
 
Vet inte riktigt vad jag skall säga om veckan som varit. Tiden flyter på något konstigt sätt bara ihop när man inte gör annat än att vänta. Jag har ändå haft turen och haft fina vänner som hållt mig sällskap och fått fira en fantastisk födelsedag så på nått sätt så lyckades jag fördriva ännu en vecka.
 
Nu är jag däremot extremt trött om dagarna och orkar knappt besök. Jag MÅSTE sova en stund mitt på dagen då min nattsömn är under all kritik och jag har helt gett upp saker som att laga avancerad mat eller storstäda här hemma. Det mesta får Tom sköta och trots att jag har sånt kontrollbehov tycker jag att jag lyckats släppa liiite på kraven och finna mig i att jag faktiskt måste ta det lugnt.
 
Veckans mage kommer här:
 
 
Nu får vi se om det blir ännu ett veckoinlägg nästa fredag eller om bebis flyttat utanför magen då. Det jag definitivt vet är att om 14 dagar är han här och då kommer all väntan att vara som bortblåst. Jag och Tom har alltså bara två helger (max) kvar som ickeföräldrar tillsammans. Bara att hålla ut och invänta värkar helt enkelt!

Postat av: Malin Nätynki

Snart så :) Idag ska vi hälsa på Saras lilla färsking. Så mysigt. Jag var inte alls sugen på att hänga med folk när jag var på övertid. Och tror mig, behöver du sova så göra det. Vila, sov, kolla filmer och serier. Snart är lillen hos er!

Svar: Ååh är så nyfiken hur den lilla sessan ser ut! Skönt att höra att man inte börjar bli en eremit eller nått ^^ här hemma är det seriemarathon som gäller
Alvert

2014-07-25 @ 11:07:55
URL: http://majkii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: