Vecka 40

Morgonens fantastiska outfit!!
 
God morgon och hjärtligt välkommen vecka 40! Du är efterlängtad. I slutet av denna vecka, om sex långa dagar, är lillen beräknad att komma. Idag är det också "bara" 3 veckor till vecka 42+0. Vi ÄR föräldrar inom en månad, punkt slut.
 
Veckan som varit har bjudit på sömnbrist, förfärliga smärtor när bebben försökt borra sig ner i mitt bäcken samt massa sammandragningar. Jag inväntar fortfarande ivrigt de riktiga värkarna som gör ooont. Inser mer och mer att den där eventuella middagsluren inte är något att bråka om längre. För att orka förlossningen och vara något sånär utvilad måste jag sova en stund mitt på dagen.
 
Det känns i hela kroppen att graviditeten lider mot sitt slut då höfter, knän och rygg verkligen börjar ta stryk av all extra vikt och så ska vi ju inte tala om mitt psyke då. Hade jag fått bestämma hade jag ju givetvis suttit med en liten bebbe i famnen vid det här laget.
 
Här kommer nu veckans mage:
 
 
Tittar jag på förra veckans bild så ser faktiskt magen, om möjligt, lite mindre ut. Kanske den där bebisen sjunkt så långt ner han bara kan i mitt bäcken nu, redo för att komma ut. Man kan ju hoppas i alla fall :)
 
Tänk att snart är jättekulan ett minne blott och istället har jag den där lilla sparkande och boxande krabaten utanför magen. Igår på min kusins kalas fick vi träffa en pyttepytte bebis som bara var en månad gammal och stackars Tom såg helt förfärad ut. Vår bebis kommer att vara ännu mindre och han sa att han är rädd för att han kommer lyckas bryta av benet på den lille. Inget jag oroar mig över men man fick sig en liten verklighetscheck när man såg lilla Vera i sin mammas famn. Det där är snart min verklighet. Helt galet!
 
Nu gissar ju jag att detta inte blir den sista veckomagen ni får se här. Vecka 41 står säkert med öppna armar och väntar på oss och just nu så känns det faktiskt helt ok. Inte roligt men okej. Vad är tre veckor av resten av våra liv egentligen? Vila, äta, sova.. så kommer han när han är redo!

Postat av: Farmor marita

Inte säkert du behöver uppleva de där förvärkarna som gör ont....jag hade inga jätteonda förvärkar med 4 av mina 5 barn:) endast molande lätt mensvärk tills jag va öppen 10 cm o krystningsvärkarna satte in......o det trots otroligt rejäla värkar enligt ctg apparaten...snart kommer den lille prinsen-jag längtar massor <3

Svar: Jasså??! Oj då.. Hur vet man då när man skall åka in till förlossningen? Här sitter jag och väntar på smärta haha. Vi får väl se hur det blir för mig. Snart snart får vi alla träffa honom <3
Alvert

2014-07-18 @ 19:37:19
Postat av: Farmor marita

För mig började 4 av förlossningarna med att jag började blöda lite som typ vid mens....o med 1 då gick vattnet...

Svar: Jaha ja det är olika! Jag lär nog märka när han är påväg som jag går runt och letar symptom hela dagarna ;)
Alvert

2014-07-18 @ 22:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: