Vecka 39

Känsliga läsare för höggravida klagoandar varnas!
 
Det är fredag och jag går in i ännu en ny vecka, närmare bestämt vecka 39! Det är så nära nu och jag kan fortfarande inte riktigt greppa det. Att bebis verkligen lika gärna kan komma nu som om tre veckor. Jag tror inte jag någonsin kommer att fatta förrän jag faktiskt ligger där med värkar och jämrar mig.
 
Nu är jag bara så sjukt less på att vara gravid. Det enda mysiga är lilla Vs akrobatkonster där inne på kvällarna framför tvn men när en spark rakt ut i sidan gör att man skriker till inser man att även det kan vara lite mindre mysigt. Mysfaktorn på att vara höggravid är inte sådär skyhög om man säger så! Jag försöker dock att hålla hoppet uppe och jag bara vet inombords att jag kommer gå över tiden. Jag försöker dock att leva i nuet för annars blir jag nog spritt språngande galen.
 
Här kommer i alla fall veckans kula:
 
 
Jag är så svullen att de där förbaskade sängränderna inte vill försvinna. Jag har alltså inte skurit mig och våfflat min höft med ett våffeljärn utan detta är nyvakna Alvert ;)
 
Har sedan flera veckor tillbaks tyckt det har varit ganska hemskt att vara med på kort över huvudtaget. ALLT är storlek mega på mig just nu och jag börjar nästan gråta när jag ser mitt ansikte i spegeln vissa dagar, täckt med hormonfinnar och svullnad. Försökte mig ändå på att fota lite "fina" bilder denna veckan men det slutade med att jag nästan fick slänga alla då jag såg så sjukt trött och sliten ut haha.
 
 
Kanske är det bara jag som är överkänslig just nu (jo denna veckan har bjussat på x antal gråtattacker från min sida) men som sagt, nu vill jag inte vara gravid längre. Jag känner mig väldigt redo för att ta mig an det nya livet och framförallt få träffa vårt lilla pyre. Dessutom kan jag räkna upp en hel hög med saker jag längtar efter att få göra i en icke-gravid kropp:
  • Ligga på mage
  • Ligga på rygg
  • Krypa upp i soffan och dra upp knäna mot bröstet
  • Kramas ordentligt med min sambo
  • Springa
  • Slippa gråta av frustration varje gång jag tar på mig strumpor
  • Kunna andas samtidigt som jag tar på strumpor eller skor
  • Ta en långpromenad utan värk och sammandragningar
  • Klä mig i anständiga kläder
  • Resa mig upp eller plocka upp saker från golvet utan att det ska bli ett sånt projekt av det hela
And the list goes on and on ;)
 
Nu mina kära vänner så behöver jag tips på tidsfördriv och kanske lite peppning inför de dagar/veckor jag har kvar innan jag äntligen får träffa vår prins. Så skall jag försöka hålla humöret uppe och hoppet tänt så gott det går. Snart snart är han ju faktiskt här!!
 
Missförstå mig inte.. mitt i all misär så har jag stunder av total lycka också. När jag ser Tom fantiserar jag om vår lilla familj vi snart kommer att ha tillsammans och kärleken för den lilla varelse som ligger i den där bristningsklädda magen är så enorm så det går inte att beskriva. Allt kommer att vara värt det. Bara jag får hålla honom i min famn <3
 
 

Postat av: malin nätynki

det enda jag har som tröst är att bebis kommer så småningom ut:) och njuuuuut av att kunna sova när du vill hihi

Svar: Om sömnen bara hade fått vara skön och inte inneburit tre kisspauser och ständigt uppvaknande för att byta sida och svettas så ;) nä men de e sant att jag ju faktiskt kan gå och lägga mig när jag vill! Det kommer jag väl bara få drömma om sen haha
Alvert

2014-07-11 @ 16:27:15
URL: http://minbebis.com/blogg/majkii
Postat av: Malin Nätynki

Hihi åh det minns jag såväl hur trött man var på det. Och i denna värmen måste det vara ännu värre. FY. Men ha tålamod. Snart kommer den lille:)

Svar: Ja jag gör så gott jag kan haha.. Har man väntat 38 veckor klarar man väl fyra till... Eller? :P
Alvert

2014-07-11 @ 19:30:07
URL: http://minbebis.com/blogg/majkii
Postat av: Ellen

Tänk så fullständigt magsikt hur bebis är nu jämför när du berättade på bloggen om att du var gravid. Det är inte vecka 14 längre, utan 39, den du väntat på så länge så den ALLRA STÖRSTA delen är ju faktiskt över! Sista tuffa men dagarna kvar. Men oavsett så kommer ju lillen och då börjar det. Kolla New Girl om du inte gjort det redan! Pepp!!!

Svar: Åh tack för underbart pepp! Jag vet ju så väl att det inte är långt kvar och när han väl är här kommer jag undra hur det kunde gå så fort men tålamodet tryter. Ska försöka fylla dagarna med både vila, besök av vänner och en massa pyssel och serier. Tackar för tipset!!
Alvert

2014-07-12 @ 09:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: