Vecka 38

Sprickfärdig! Det är ordet som med råge beskriver hur jag känner mig just nu. Bristningarna på magen fortsätter att växa och har därför börjat att klia så jag blir tokig. Vissa får bristningar och vissa får det inte, det är visst högst hormonellt, genetiskt och såklart fullständigt orättvist, men that´s life!
 
Allt spänner och drar. Magen är stoooor, låren likaså och händer, ansikte och fötter svullnar till oigenkännlighet vissa dagar. Behöver jag säga att jag är rätt trött på det här med graviditeten nu eller? Det är tur att jag har så mycket stöttande familj och vänner såhär i slutet då jag tror att jag annars fullkomligt skulle klättra på väggarna haha.
 
Här har vi veckans megamage:
 
 
Jag förstår faktiskt inte hur den fortfarande kan bli större för varje vecka som går!
 
Inne i magen ligger det i alla fall nu en FÄRDIGBAKAD bebis på 3 kg ungefär. Den är alltså helt färdig och kan titta ut närsomhelst utan komplikationer (förhoppningsvis). Just denna veckan är väl inte hoppet sådär fantastiskt stort då endast 5 % av alla bebisar föds i vecka 38 men annars föds 85 % av alla småttingar mellan vecka 39-42 (+- 2 veckor från BF) och det känns ju bra.
 
Vill dock gärna slippa tillhöra de få procent som behöver gå över 42 veckor (hemska tanke).
 
På tal om beräknad födsel, vilken dag tror NI att han kommer att komma på? Själv försöker jag att ställa in mig på övertid eftersom många förstföderskor just går över tiden och att jag dessutom skulle bli så grymt besviken om han inte kom den 24e.
 
Jag hoppas på den 28e Juli (mest för att det är ett coolt födelsedatum, 28/07/14 liksom) men egentligen tror jag väl att det blir ett augustibarn. Tom däremot har sagt från början att han kommer titta ut på min födelsedag (den 20e juli). Det kan vi väl ändå hoppas att han inte gör :S
 
Kom igen och gissa vilket datum lillsmurf anländer!! 

Postat av: e

31 juli, då fyller Harry Potter år ^^

Svar: Haha jaaaa såklart han skall fylla år då!!! :)
Alvert

2014-07-04 @ 12:23:54
URL: http://beriz.blogg.se
Postat av: Sanna

Min första stannade inne till kvällen innan jag skulle sättas igång. Så gick mina 42 veckor fullt ut. (Han kom dagen därpå). Tror inte jag gjorde annat än att sova och ligga framför tvn sista veckorna, haha! Men så vips är bebis ute och man kan knappt komma ihåg att man haft en mage. Jag tror på den 27:e, för då kommer banne mig alla bebisar i min kompiskrets :)

Svar: Haha ånej jag tror jag kommer att dö om jag måste gå så länge. Serier förbrukar jag på rullande band här hemma ;) men det är säkert som du säger.. När han väl är ute så glömmer man allt! Hjälper dock inte så mycket nu hehe. OK 27e tillsammans med ett helt gäng andra coola bebbar med andra ord!
Alvert

2014-07-04 @ 12:43:18
Postat av: Ellen

Min gissning blir 3:e augusti! Hoppas dock för din skull att det blir innan :D

Svar: Haha alla gissningar är välkomna ;) i värsta fall kan det ju dröja så långt som till den 14e :S
Alvert

2014-07-04 @ 19:51:04
Postat av: Caroline

Jag tror han tittar ut 26 juli :)

Svar: Ja men det är ju helt ok faktiskt ^^
Alvert

2014-07-05 @ 11:59:02
Postat av: Farmor marita

han får gärna komma på farmors födelsedag....höhöhö....men för din skull hoppas jag han kommer innan dess...o för o gissa på nåt säger vi den 24:e juli....

Svar: Ja tänk det är ju inte alls omöjligt att det blir en liten födelsedagspresent ;) 24e juli på dagen hade ju varit trevligt hihi.. Så slipper man vänta!
Alvert

2014-07-05 @ 17:58:30
Postat av: Jenny

Han får gärna komma på min 20års dag den 29de Juli. Så det gissar jag på :)

Svar: Slippa en augustibebis hade ju varit härligt ;) juli är ju en bra månad att fylla år i, eller hur? :D
Alvert

2014-07-05 @ 21:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: