Min tatuerade sambo

 
Fick för ett tag sedan frågan om vad det står på Toms tatueringar när jag la upp denna bilden i bloggen och tänkte visa er lite snabbt.
 
Själv är jag inget riktigt fan av tatueringar och skulle nog aldrig göra en själv, men Tom är vuxen och får bestämma över sin egen kropp. Det är ju han som får leva med dem resten av livet, inte jag. Det jag är glad över är väl att det ligger mycket tanke bakom alla tre och att de inte är gjorda "på fyllan" eller något annat dumt.
 
 
Toms första tatuering är på vänster underarm och där står det Mihmet Credo på Latin vilket betyder "Jag tror på mig själv". Något jag tycker att han borde printa in även i hjärnan. Särskilt nu i "jag ska bli pappa"-tider ;) Lite självförtroende boost skulle nog både jag och han behöva ibland.
 
 
Andra tatueringen sitter på hans högra underarm. Kanske lite mer klassisk tatuering med orden "Kärleken övervinner allt" också dessa på Latin. Jag vägrade nämligen låta honom tatuera in något som personligen förknippas med mig då man ju aldrig vet vad som skulle kunna hända i framtiden och att han då kanske skulle behöva gå med en tatuering han ångrade.
 
Känner jag min man rätt så tror jag dock att denna tatuering står för mycket av det vi har gått igenom tillsammans under åren och kommer att gå igenom. Fina gubben min. Haha nu blir jag nästan lite tårögd. Härliga hormoner!
 
 
Sist har vi tatueringen på vänster axel som han gjorde förra sommaren på Kreta. Det är ett omegatecken med texten "Jag är Fri" på gammalgrekiska skrivet under.
 
Så där har vi min inkade man på bild. Ni får jättegärna ställa fler frågor och önska saker som jag skall skriva om. Det tycker jag bara är roligt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: