Kickboxare

Ja och så var BF+2 nästan helt förbi. Har haft en ganska bra dag idag och när regnet väl började vräka ner här mitt på dagen kunde jag inte annat än bli oändligt tacksam. Jag tror nämligen att det är tack vare att värmen inte varit så oliiidlig, som gjort att jag kunnat känna mig mänsklig idag. En helt annan Alvert än den gråtande uppsvullna valen som härjade runt här igår.
 
 
Vad gör jag under mina dagar då? Händer det något spännande alls? Såhär har min dag på ett ungefär sett ut:
 
- Gått och kissat sjuttioelva gånger
- Fått den dagliga frågan "känner du något än?/Är det på g snart?" från X antal personer. Svar: Nopes!
- Blivit informerad av mamma att åskan slagit ur deras hemtelefon så att vi måste ringa till mobilen om det sätter igång (haha som om vi inte skulle ringa dit det första vi gjorde om de inte svarade hemma, sötisarna)
- Kollat på alldeles för många avsnitt av continuum
- Diskat, vikt tvätt och städat i vardagsrummet
- Lagat och ätit mat (woow vilken bedrift)
- Badat (ja i badkaret då)
- Vilat
- Svettats
 
Dessutom har jag haft en så sjuuukt överaktiv bebis idag så det har varit helt galet. Min mage kan nu bocka av de flesta geometriska former om man säger så. Bebis försöker nog lista ut hur han skall komma ut, utan resultat dessvärre.
 
Dessutom så ligger han så lågt så jag har fårt skärande knivsmärtor ner i "fiffi" som fått mig att skrika högt samtidigt som jag brister ut i gapskratt. Tom har undrat både en och två gånger om det varit en värk jag fått men jag har snällt fått förklara att det bara är hans son som över sina kickboxingskills i min mage.
 
Ibland kommer han t.o.m. åt nerver så att det skjuter ut smärta i benen på mig. Rätt obehagligt måste jag säga men det går lika snabbt över som det kommer. 
 
Lilla V har alltså, tillsammans med det "fina" vädret, lyckats muntra upp mig en hel del idag med sina konster och kickar. Jag känner dock fortfarande att det här med övertid är piss och vill mest av allt bara få ut honom i min famn menmen. Imorgon kanske?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: