Hipp Hipp Hurra!!

Jag har haft en sån fantastiskt härlig dag idag så ni bara anar inte. Vaknade imorses till frukost på sängen och paket från min älskade sambo. Stackarn tyckte att det var alldeles för tidigt att masa sig upp klockan nio men hade ändå gjort äggmackor (favoriten nummer ett), varm choklad och te.
 
I present fick jag (inte så otippat då det var typ det enda jag önskat mig hehe) en bordsgrill/paninigrill. Superglad tjej med andra ord!
 
   
 
 
Efter frukost plingar det på dörren och in kommer mamma för att hämta mig för en överraskning. Vi åker iväg med bilen till Frölunda torg och där går vi i lite affärer och sedan bjuder hon mig på en gudomligt härlig och väldigt välbehövd pedikyr.
 
Borde helt ärligt tagit före och efter bilder på mina stackars fötter då jag inte ens kommit åt att klippa mina tånaglar de senaste månaderna. Nu är de så mjuka och fina! Fick dessutom sitta i massagestol vilket gjorde underverk på min onda rygg :)
 
   
 
   
 
När jag kommer hem möts jag dock av en ännu större chock. I hallen står nämligen en massa härliga vänner som bryter ut i "Ja må hon leva" och jag står där i dörröppningen likt ett fån. Tom hade dragit ihop ett rejält överraskningskalas med massa tårta och kakor samt bjudit in våra vänner utan att jag hade en aning om det.
 
Blir nästan tårögd bara jag tänker på hur fina vänner vi har och speciellt vilken fantastisk kille man lyckats hitta. Tack alla för att ni gjort min födelsedag så fantastisk!
 
   
 
 
 
 
Nu är dock det här preggot helt slut efter dagens alla överraskningar så nu skall jag gosa ner mig i soffan med världens bästa och äta pizza. Världens bästa födelsedag helt klart!
 
 
 

Postat av: Michaela

Det är du helt klart värd :) Ha en fortsatt mysig födelsedag, så hoppas jag vi ses snart då ni kanske är tre :) <3

Svar: Ja det håller vi tummarna för!! <3
Alvert

2014-07-20 @ 20:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: