Falskt alarm

God morgon på er! Sitter här och trycker i mig den mest fantastiska frukosten någonsin: Rostat vitt bröd med ost. Haha det är på ett ungefär det jag kände att jag orkade fixa till idag. Dessutom är detta snarare min andra frukost. Första frukosten var om möjligt ännu värre.
 
 
Vaknade nämligen vid fem imorse och kände "AJ! Magknip!". Gick upp för att gå på toa men inser ganska snabbt att jag inte alls är, om vi ska uttrycka det fint, skitnödig.
 
Fortfarande med ont i magen (magknip blandat med mensvärk och även starka sammandragningar hit och dit) traskar jag därför in i köket och kokar mig en kopp te och bäddar ner mig i soffan framför New Girl. På bordet hittar jag även tacochipspåsen från middagen igår och trycker i mig chipsen snabbt och lätt haha.
 
   
 
Är något så galet trött så efter att smärtan (ja det gjorde ju inte superont precis) verkar ha klingat av en aning trycker jag vid sjusnåret i mig två alvedon för att gå och lägga mig. Vaknar upp vid elva utan sammandragningar och ont i magen.
 
Vad jag läser mig till så försvinner inte "riktiga" värkar av alvedon men förvärkar kan göra det, så tydligen fick jag en "front row seat-plats" i en uppsättning av ett gammalt klassiskt falskt alarm. Härligt hörni! 
 
Är glad att jag lyckades somna om dock för oavsett förlossning eller inte så behöver jag ju all vila jag kan få. Hoppas nu bara att nästa gång kan få vara "riktiga" värkar!

Postat av: Malin Nätynki

Då är det säkert dags snart :) Om du inte redan är uppe och igång? hihi

Svar: Nä ingen bebbe i sikte än men man kan ju hoppas att det börjar närma sig :)
Alvert

2014-07-23 @ 21:43:17
URL: http://minbebis.com/blogg/majkii
Postat av: Ellen

Spännande att det händer NÅGOT åtminstone! Vad tycker du om New Girl so far (för att tala om något annat än bebisväntan)?? :)

Svar: Haha ja men eller hur! Jag ääälskar den ;) perfekt feel good-serie som muntrar upp en såhär mitt i all väntan!
Alvert

2014-07-24 @ 11:04:48
Postat av: Ellen

Så kul att höra! Jag totalt äääälskar den med ;)

2014-07-26 @ 11:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: