BF

Dagen är här! Dagen som vi så länge väntat på och räknat ned till. Dagen som varit svaret på allas ivriga frågor om när det är dags och än så länge så känner jag INGENTING. Visserligen föds bara fyra procent av alla barn på sitt beräknade datum så jag har väl aldrig riktigt varit inställd på att han skulle komma just idag, men att vi nu har nått BF innebär ju att vi imorgon GÅR ÖVER. Det tycker jag känns mer läskigt.
 
Nu har vi inget datum att räkna ner till längre och kontrollfreaket Alvert inser ganska snabbt att det kommer bli kämpigt oavsett om det blir 2 dagar över tiden eller 14.
 
Naturligtvis så skall vi ju inte ge upp hoppet om en födelsedag idag (eller i alla fall en förlossningsstart) men jag lovar er ingenting ;)
 
 
Ni kommer väl ihåg??
 
Eftersom jag redan fått många frågor om jag åkt in till förlossningen/fött än så vill jag bara skriva det att det kommer ni nog att märka. Förhoppningsvis kan jag hinna uppdatera bloggen under latensfasen (när man inte gör något annat än andas, äter godis och har ont) och om inte kommer ni att få en kort instagram-uppdatering om läget. Så andas ut!
 
Dock är självklart inte de sociala medierna prio ett när förlossningen väl dragit igång utan då vill jag fokusera på oss och vår familj. Ni förstår säkert vad jag menar ;) Nu blev jag nästan lite pirrig i magen. Den där förlossningen närmar sig allt mer och snart får vi alla se vem som gömt sig där inne så länge. Längtar!

Postat av: Emelie

Ååååh va spännande!! Tänker på er!! Massa kramar från tjockis-kusinen med bihang :)

Svar: Tack du! Vi tänker på dig i värmen också :)
Alvert

2014-07-24 @ 11:30:29
Postat av: Malin Nätynki

Hihi nä inte många som föds på bf. Men dom föds oftast dagarna runt där iaf :) Vi gick över tio dagar. Det var så jobbigt. Så hoppas du slipper det :)

Svar: Jaa usch då det är ju tyvärr "helt normalt" det med men vi hoppas väl fortfarande på en julibebbe ;D
Alvert

2014-07-24 @ 11:30:50
URL: http://minbebis.com/blogg/majkii

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: