BF + 5, Dålig på värkar

Sitter framför allsången på tvn med Herr Bordsfläkt härligt fläktandes bredvid. Vaknade imorses och var så fruktansvärt trött. Gick runt groggy nästan hela dagen innan jag på något konstigt sätt fick en energikick från gud vet var och bestämde mig för att städa.
 
 
    
 
Det sägs ju att man kan få såna här boa-instinkter precis innan förlossningen men jag tror snarare att jag börjar bli lite smått galen av allt väntande. Om inte så kombinerar jag ju nytta med "nöje" (aka tiden går liiiite fortare). Får ju passa på när energin är där för rätt som det är så ligger man däckad igen.
 
Min BM sa åt mig att tänka varje morgon att "nu är jag en dag närmare att träffa honom" och det är ju faktiskt sant. När jag och Tom låg och småpratade i sängen imorse så insåg jag ju att vilken händelse som helst som skulle ske "nästa fredag" skulle kännas så nära i tiden. Knasigt att det ska kännas som ett år bort när det handlar om en bebis. Dessutom är ju sannolikheten väldigt stor att jag inte ens behöver vänta enda tills dess.
 
Man får bara en känsla ibland att alla frågor om "det satt igång än" är något slags personligt påhopp på min förmåga att sätta igång med värkar. Givetvis är folk bara nyfikna för det finns ju inget jag kan göra åt saken, men man känner sig ju lite hopplös ibland asså. Dålig på värkar liksom?! Kanske min stora svaghet haha.

Postat av: e

Nu är de verkligen nära :)

Svar: Ja såååå nära men så långt borta! Är så svårt att greppa liksom ;)
Alvert

2014-07-29 @ 21:48:24
URL: http://beriz.blogg.se
Postat av: Lovisa

Hej! Vilken fin tekanna du har på bilden, var är den köpt? :) Lycka till mig resten av graviditeten och förlossningen, kul att följa din blogg!

Svar: Fick den i present när jag praoade i åttan haha, men det är en tekanna från Bodum som är köpt på Josefssons glas och porslin. Borde finnas i liknande butiker (typ DUKA, cervera osv). Tack så mycket förresten! :)
Alvert

2014-07-29 @ 22:39:44
Postat av: joe

tror verkligen inte att du är dålig på verkar, utan snarare att du är en såpass bra gravid-mage/host till lilla V att han trivs alldeles för bra där inne för att vara nyfiken på stora vida världen ;)

Svar: We have cookies!!
Alvert

2014-07-30 @ 08:38:29
Postat av: Kusin Emelie

Du kan få mina förvärkar! Jag vill INTE ha dem!!

Svar: Ja langa hit dem bara ;) tas gärna emot!!
Alvert

2014-07-30 @ 15:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: