BF + 4 och Barnmorskebesök

   
 
Idag var det dags för det där dumma barnmorskebesöket jag helst hade velat slippa. Hoppades in i det sista igår att värkarna skulle sätta igång men snopet vaknade jag såklart imorse uten minsta känning och fick snällt köra iväg mot stan.
 
Allt såg superbra ut med lillen och mitt SF-mått hade växt ytterligare en cm, mitt på kurvan. Hjärtslag såg finfint ut, mitt blodtryck var perfekt och huvudet fortfarande fixerat. Jag fick däremot +1 på urinstickan (protein i urinen skall vara 0) men det är egentligen inget att oroa sig över sålänge blodtrycket är fint.
 
Jag skulle hålla koll och ringa in om jag fick huvudvärk och flimmer för ögonen (vilket jag redan har men inte av någon betydande grad) så kunde vi kolla blodtrycket igen men som sagt, varken hon eller jag var särskilt oroliga. Antagligen bara värmen och mitt enorma tillstånd som spökar med mig.
 
Jag passade även på att fråga vad som gäller lite mer exakt nu och hon förklarade att har det inte dragit igång till nästa gång jag kommer dit (höll på att börja gråta när vi bokade in ännu ett besök, hej hormonbomb) så skickar hon en remiss om igångsättning den 8onde. 11 dagar kvar alltså tills han defenitivt är här, men både jag och min BM hoppades att vi skulle slippa ses nästa måndag också.
 
Håll tummarna för oss!
 
 

Postat av: mAmmi

Som vi längtar.

Svar: Ja listan på alla som väntar och längtar är lååååång!!
Alvert

2014-07-28 @ 17:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: