Rödprickig hardcorescout

Ojojoj.. äntligen hemma! Efter timmar bland rök och smuts är jag nu nyduschad och hyffsat fräsch. Hajken har varit helt underbar och vädret har varit kanon bortsett från en skur i lördags. Jag är lite lätt solbränd på kinderna och myggbiten lite varstans på kroppen.
Får väl lägga upp lite fler bilder lite senare kanske. Nyss hemkommen från kotknäckaren dessutom och känner mig helt mörbultad. Han sa att mina kotor var så hårt ihoppressade att det nästan verkade som att någon slått mig med en klubba i huvudet. Nu trodde han att jag iaf borde vara en centimeter längre. Trevligt trevligt! Jag hoppas att ryggen kommer att kännas bättre framöver nu. Ligga på liggunderlag i två nätter kan jag säga har varit sådär ;)

Postat av: Daniella 🌙

Gud vad mysigt med camping! (För det är väl samma sak som hajk?)

Svar: Hehe jaa förutom att toan att tillgå är ett utedass, man sover i vindskydd, all mat tillagas på öppen eld och den personliga hygienen får fixas i den intilliggande sjön ;) nä men vi har haft det supermysigt och haft jättetur med vädret ;)
Alvert

2013-06-03 @ 11:06:46
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Daniella 🌙

^ då har vi visst hajkat när jag trott vi campat!

Svar: Camping för mig är väl på en campingplats med dusch och grejer ^^ men det kanske bara är jag som tycker camping är finlir. Hajk är underbart!!
Alvert

2013-06-03 @ 11:15:13
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: