Gratis tamponger??

För några månader sen blev jag medlem på en gratis internettjänst som heter R.E.D.D Free efter att ha läst om det hos Egoina. På denna sida kan du få hemskickat tamponger alldeles gratis en gång i månaden. Inget att förlora tänkte jag liksom. Tjänsten finansieras av reklamsponsorer så jag antog att de faktiskt talade sanning om att det var gratis.
 
Förra veckan damp det ner ett paket i vår brevlåda bestående av ett sponsrat tampongpaket med reklam från Absolut Torr. Dessutom skickades det med två Absolut Torr våtservetter i paketet samt en liten broschyr. Detta får jag alltså helt gratis om jag svarar på några enkla kryssfrågor på REDDs hemsida om kampanjen.
Utan att behöva göra någon som helst reklam för Absolut Torr i sig så måste jag bara rekomendera den. Det är verkligen magi på flaska. Tar du den under armarna innan du lägger dig (orakad annars svider det som tusan) så svettas du inte på ungefär en vecka (oftast mer). Inte ens om du är ute och springer eller sitter och knör inne på en biosalong behöver du oroa dig för svettlökarna. Guld värt! Köp den! Finns på apoteket.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: