Bitterheten själv

Argghh.. Här är man glad över att jag nailade tentan såpass bra och så får jag reda på resultatet från MCBn. Inte en sekund får man vara glad och ha sommarlov här inte. Jag missade tentan med ett poäng!! Inte sju, inte fyra.. ett!
Snacka om att jag blir galen snart. Jag och MCBn är värsta fiender nu för tiden.
 
Det värsta är nog ändå folk runtomkring som tittar på en som om man var dödligt sjuk eller nått och bara "allt kommer bli bra", ehm jaa? Det är ju bara en tenta! Klarar man inte en tenta skriver man om den tills man gör det. Jag vet själv att jag inte riktigt än har lärt mig att sålla information och hittat en bra studieteknik än men jag har ju faktiskt klarat flera tentor också och jag kan en massa coola saker ;D
 
Nu måste jag bara ha klart MCBn innan Genetiken i mitten på höstterminen annars får jag ta ett studieuppehåll då kursen kräver godkänt. Jag skall kolla på tentan och se om jag kan överklaga någon fråga men annars får jag skriva den innan dess igen. Sommaromtentamen är jag inte hemma så nu kan jag inte göra så mycket åt saken. Jag är ledig, jag har sommarlov. Vet ni hur gött det känns?
Megajordgubbarna från i torsdags, sååååå goda!

Postat av: Alexander H

Någonting måste det gå att överklaga på - TJATA TJATA TJATA! Sjukt taskigt av dem att kugga dig på en poäng =/

Svar: Ja jag ska då tjata!
Alvert

2013-06-15 @ 13:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: